Cistella 0 x

POLÍTICA DE PRIVADESA

PROTECCIÓ DE DADES

La informació personal que ens faciliti a través dels diferents formularis, els correus electrònics o qualsevol altre mitjà que es presenti en aquest lloc web, passarà a ser introduïda en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Meritxell Bonilla i es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres fins, no es lliurarà a terceres persones sense el seu consentiment, d’acord amb els principis de protecció de dades de la llei espanyola LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el RD 1720/2007, de 21 desembre, del Reglament de Desenvolupament).

Així mateix, i en compliment del Reglament General de Protecció de Dades RGPD 2016/679 UE, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades personals formen part dels nostres fitxers automatitzats i no automatitzats de Clients, amb la finalitat de: respondre a la petició d’informació sol·licitada per vostè via nostres formularis de contacte web, prestar el servei contractat, oferir serveis relacionats amb els sol·licitats, enviar-li informació de promocions, subscriure’t a la nostra newsletter, comunicar via correu electrònic, fidelitzar-te com a client i realitzar els tràmits administratius i comptables relacionats amb el seu servei amb nosaltres. Per complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per protegir les dades personals que ens facilitin, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals.

Té sempre dret a exercir el seu dret d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació de les dades personals que ens hagi proporcionat. Si així ho desitja, pot posar-se en contacte amb nosaltres, indicant el dret que desitja exercir juntament amb una còpia del seu Document d’Identitat a: info@lamagistral.com.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per a utilitzar-los per poder fidelitzar la relació entre les parts.

COM EXERCIR ELS TEUS DRETS

Pot dirigir una comunicació per escrit al domicili social de Meritxell Bonilla o l’adreça de correu electrònic indicada al principi de l’Avís Legal, incloent en ambdós casos una fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per sol·licitar l’exercici dels drets següents:
– Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: Es pot preguntar a Meritxell Bonilla si està tractant les seves dades.
– Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes).
– Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en aquest cas només seran conservats per Meritxell Bonilla en l’exercici o defensa de reclamacions.
– Dret a oposar-se al tractament: Meritxell Bonilla deixarà de tractar les seves dades de la forma que indiqui, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions, calgui seguir tractant.
– Dret a la portabilitat de les dades: En el cas que vulgui que les seves dades siguin tractades per una altra firma, Meritxell Bonilla li facilitarà la portabilitat de les dades al nou responsable.
– Dret a l’eliminació de les dades: Tindrà dret a demanar que s’eliminin completament les dades tret que per imperatius legals s’esborrin després de la seva confirmació. Podeu trobar més informació sobre models, formularis i més informació sobre els seus drets visiti pàgina oficial de la Agència Espanyola de Protecció de Dades.
– Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que hi hagi atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, té dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
– Com reclamar davant l’Autoritat de Control. Si considera que hi ha un problema amb la forma en què Meritxell Bonilla està tractant les seves dades, pot dirigir les seves reclamacions al responsable de seguretat de lamagistral.com (indicat a dalt) o l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent el Agència Espanyola de Protecció de Dades, la indicada en el cas d’Espanya.
– Dret a l’oblit i accés a les seves dades personals. En tot moment tindrà dret a revisar, recuperar, anonimitzar i / o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades en el lloc web. Només ha d’enviar un correu electrònic a info@lamagistral.com i sol·licitar-ho.

QUINA INFORMACIÓ RECOLLIM DELS USUARIS I PER QUÈ LA FEM SERVIR?

Tots els productes i serveis oferts en el lloc web lamagistral.com remeten a formularis de contacte.
– Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades.
– Té dret a revocar el seu consentiment previ en qualsevol moment.

XARXES SOCIALS

Presència en xarxes: lamagistral.com compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.
Finalitat i legitimació: El tractament que lamagistral.com durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, lamagistral.com podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes i prestar servei personalitzat d’atenció al client.

Extracció de dades: En cap cas lamagistral.com, extraurà dades de les xarxes socials, llevat que s’obtingués puntualment i expressament consentiment.
Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, lamagistral.com l’ajudarà i aconsellarà en la mesura de les seves possibilitats.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Amb caràcter general les relacions entre lamagistral.com amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

X