Cistella 0 x

Comentaris tancats a QUEVALL LICORS ARTESANS

QUEVALL LICORS ARTESANS

QUEVALL LICORS ARTESANS

L’Isaac i la Pilar són dos valents que van deixar les seves feines per emprendre una nova aventura i van crear Quevall Licors Artesans, dedicant-se a fer licors artesans 100% naturals. Els elaboren a Llançà, terra tocada per la Tramuntana, en un obrador del s.XI, lloc perfecte perquè els licors hi reposin durant mesos abans de ser filtrats, embotellats i degustats.

Fan licors artesans de la millor qualitat, 100% naturals i de proximitat, sense essències, aromes o colorants, només utilitzant plantes, fruites, herbes, arrels i fulles, que cultiven ells mateixos a l’entorn de Llançà o sinó les van a recollir a diferents pagesos del territori.

Els Licors Quevall es caracteritzen per mantenir el sabor natural dels productes casolans que s’utilitzaven pel consum domèstic o, fins i tot, amb finalitats medicinals. I ho fan recuperant receptes antigues, que han passat de generació en generació, formant part de la cultura i tradició, com ara la ratafia de nous o el licor de camamilla.

A Licors Quevall, ara estan preparant el que serà el whisky elaborat íntegrament a Catalunya, fet amb civada de Lo Vilot d’Almacelles com a ingredient principal. Tenen previst que surti a la venda l’any 2024, quan hagi reposat 3 anys en barrica. Segur que serà un licor excepcional i únic com tots els que preparen!!

Comparteix:

Comentaris(0)

X